Skriv ut

Skapa PDF

Hammarby Allé 10, Hammarby Sjöstad

stockholm

Sthlm New creative Business Spaces - Möt framtiden i skarp skrapa.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 300 - 80 000 m²
Tillträde: Q2 2020
Karta

Information

Beskrivning

Sthlm New är en modern klimatsmart kontorsfastighet i Hammarby sjöstad, alldeles intill Stockholms innerstad. Du sitter mitt i ett av Stockholms mest expansiva områden – en bra plats att möta framtiden på. Den 80 000 kvadratmeter stora fastigheten accentueras av en 27 våningar hög skyskrapa – en pendang till Folksams klassiska skrapa på andra sidan Hammarbykanalen. Fastigheten erbjuder en levande urban miljö.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Är ditt företag i behov av ett miljösmart, modernt kontor alldeles intill Södermalm, då är Sthlm New en unik lösning. Sthlm New erbjuder många attraktiva lösningar och miljöer – både interiört och exteriört. Fastigheten kan till exempel komma att rymma konferensanläggning, utställningslokaler, restaurang, deli och kanske en skybar. Det blir en urban miljö tänkt att locka kräsna företag inom media, IT, reklam, mode och musik. Huset ska leva mer eller mindre dygnet runt. Intill de generösa entréerna finns torg, parker och närhet till vatten. Det här är det nya Stockholm. Flexibla lokaler Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 80 000

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering i garage

Kommunikationer

Området har mycket goda kommunikationer. Strax intill finns både Nynäsvägen och Gullmarsplan med t-bana och bussar. Södermalm finns på sju minuters promenadavstånd på andra sidan Skanstullsbron

Skyltläge

Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge

Länkar

Sökhjälp