Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 20, Centrum

malmö

Lättillgängligt och nära till allt - attraktivt läge mitt i city!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 60 - 115 m²
Karta

Information

Beskrivning

Placeringen nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan ger god synbarhet och skyltmöjlighet. Det finns ett stort dagligt flöde av förbipasserande i bil och till fots.

Planlösning

Utförande

Byggår

1967

Våningsplan

1

Planlösning

Effektiv och fin butiksyta i gatuplan om 60 kvm. Attraktiv placering nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan vilket ger en god synbarhet och skyltmöjlighet. I källarplanet finns 55 kvm för till exempel personalutrymme, lager eller kontor med direkt utgång till anslutande garage.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 60 115

Omgivning

Omgivning/natur

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser för cirka 1 200 kronor/månad. Det är företaget P-Malmö som ombesörjer garagets skötsel och hantering och står för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget går hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Dokument

Djäknegatan 20
Sökhjälp