Elbegatan 9

Nyhamnen , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

692 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern, ljus och fräsch kontorslokal med god närhet till Malmö Centralstation. Ljusinsläpp från flera håll. Väldigt bra exponeringsläge.

Modern, ljus och fräsch kontorslokal med god närhet till Malmö Centralstation. Ljusinsläpp från flera håll. Väldigt bra exponeringsläge.

Ytor

  • Total yta:

    692 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderhavet 6

Byggår:

1998

Våningsplan:

2 av 1

Planlösning:

Hyresgästen förfogar över hela 2:a våningsplanet i fastigheten. Egen entré/trapphus. Mestadels öppen planlösning. Ett stort konferensrum, ett mindre samt 3 samtalsrum/tysta rum. Pentry/personalutrymme. Separat skrivarrum med arkiv.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Gångavstånd till Centralstationen och Citytunneln. All service finns i närheten, likaså de större genomfartslederna. Parkeringsmöjligheter finns i området.

Kommunikationer

Snabb access till de större genomfartslederna. Närhet till Malmö Centralstation men man tar sig även snabbt ut på Västkustvägen, Stockholmsvägen etc. (E6/E22/E20/E65).
Elbegatan 9

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB