Skriv ut

Skapa PDF

Västra Esplanaden 9 A-B, Centrum

växjö

Kontor med olika storlekar med rummen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 145 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Trevligt kontor i centrala Växjö för 6–10 personer. Kontoret ligger på plan 4 med 4 st. mindre rum och ett större rum som kan användas som kontorslandskap.

Utförande

Byggår

1971

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 145

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Närservice

I Växjö centrum finns en bra blandning av familjevänliga vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av butiker, caféer och kultur. Kommunen ligger vackert med flera sjöar, strövstigar och vandringsleder på nära håll.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Dokument

Västra Esplanaden 9 A-B
Sökhjälp