Skriv ut

Skapa PDF

Apoteksvägen 8 A, Centrala Knivsta

knivsta

Ljus och luftig kontorslokal i Knivsta centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 500 kr/m²/år. Lokalen är försedd med kyla och kan endast hyras av momspliktig hyresgäst
Storlek: 210 m²
Karta

Information

Beskrivning

Luftiga kontor i centrala Knivsta. Lokalen är belägen på plan 2, hiss finns. Lokalens vindsvåningskaraktär och stora golvfönster skapar en ljus och trivsam atmosfär. Ytan som har genomgående golv i ekparkett består av fem kontorsrum, ett mötesrum, personalrum/pentry samt wc. Det är en rymlig entré/hall och här finns även ett pentry.

Utförande

Byggår

2006

Våningsplan

3 av 3

Antal rum

6

Planlösning

Luftiga kontor som ligger på översta våningen. Med lokalens vindsvåningskaraktär och stora golvfönster skapas en ljus och trivsam atmosfär. Ytan som har genomgående ekparkett består av fem kontorsrum, ett mötesrum/kontor, pentry samt wc Antal arbetsplatser ca 8-10 personer.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Ekonomi

Hyra

1 500 kr/m²/år. Lokalen är försedd med kyla och kan endast hyras av momspliktig hyresgäst

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats utomhus eller i fastighetens parkeringsgarage i mån av plats

Närservice

Fastigheten ligger mitt i centrala Knivsta med endast två minuters promenad till järnvägsstationen och bussförbindelser.

Övrig information

Övrigt

Internetuppkoppling kan tecknas via Borderlight för omgående leverans. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten En butik- och kontorsfastighet med centralt läge i Knivsta som byggdes år 2005 då även torget uppfördes. Den stora byggnaden har tre våningar där nedre plan innehåller butiker och de två övriga våningarna kontorslokaler. Den mindre byggnaden inhyser en Thairestaurang. Husen är handikappanpassade och försedda med parkeringsgarage, hiss, bergvärme och kyla. Lastkaj finns för varuleveranser och varumottagning.

Dokument

Apoteksvägen 8 A
Sökhjälp