Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 2, Solna strand

solna

Ett trevligt kontor som ligger i mitten av Solna Strand med nära anslutning till tunnelbanan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 292 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokal med öppen planlösning i trevliga Solna Strand.

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1996

Våningsplan

3 av 7

Planlösning

Trevlig kontor med 18 arbetsplatser varav 4 st i egna arbetsrum och 14 arbetsplatser i storrum. Ett större mötesrum för 12 pers. Lokalen är ljus och yteffektiv och har en modern standard, öppna ytor och storrumsläsningar tillåter ett modernt arbetssätt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 292

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Dokument

Länkar

Vretenvägen 2
Sökhjälp