Vretenvägen 2
Vretenvägen 2
Pocket park
Pocket park
Omgivningen i Solna
Vretenvägen 2, 3tr, 292 kvm

Solna strand | Solna

Favorit Dela

Vretenvägen 2

Ett trevligt kontor som ligger i mitten av Solna Strand med nära anslutning till tunnelbanan.

Beskrivning

Lokal med öppen planlösning i trevliga Solna Strand.
  • Total yta

    292 m2


Utförande

Byggår:

1963

Renoveringsår:

1996

Våningsplan:

3 av 7

Planlösning:

Trevlig kontor med 18 arbetsplatser varav 4 st i egna arbetsrum och 14 arbetsplatser i storrum. Ett större mötesrum för 12 pers. Lokalen är ljus och yteffektiv och har en modern standard, öppna ytor och storrumsläsningar tillåter ett modernt arbetssätt.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer:

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Uthyrare

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
humlegarden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vretenvägen 2