Skriv ut

Skapa PDF

Sjusovaregatan 13, Nordost

göteborg

Kontor- eller lagerlokal i lugnt bostadsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 76 m²
Tillträde: 2019-07-01
Karta

Information

Beskrivning

Ledig lokal lämplig som kontor- eller lagerlokal. Halvkällarlokal beläget i lugnt bostadsområde. WC finns men inte pentry. Utrustad med Framtidens Bredband - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. För mer info om Framtidensbredband: http://www.goteborgslokaler.se/for-hyresgaster/framtidens-bredband/ Fastigheten ägs av Familjebostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 76

Omgivning

Omgivning/natur

Kortedala byggdes upp under 1950-talet i Göteborgs nordöstra utmarker, där det tidigare endast fanns byggnader av torpkaraktär. Numera har Kortedala blandad bebyggelse, men mest flerbostadshus. De flesta gatorna har namn efter tideräkningstermer, till exempel Tideräkningsgatan, Kalendervägen och Halvsekelsgatan. Stadsdelen har fyra lokala torg, norrifrån räknat heter dessa Årstidstorget, Citytorget, Kortedala torg och Kalendertorget.

Närservice

I närområdet ligger Citytorget med allmän service.

Kommunikationer

Kortedala nås med spårvägslinjerna 6, 7 och 11. Linje 6 är skyltad Kortedala och kör till ändhållplatsen Aprilgatan. Linje 7 och 11 fortsätter till Bergsjön. Till lokalen tar du dig med spårvagn mot Kortedala hållplats: Allahelgonakyrkan eller Aprilgatan. Därefter en 5 minuters promenad. Även god tillgänglighet med bil. Lokalen är en halvkällar lokal.

Sjusovaregatan 13
Sökhjälp