Hagalund
| Solna

Favorit Dela

Industrivägen 1

Fastigheten är nyrenoverad och har ljusa, moderna och flexibla kontorslokaler i olika storlekar. Ett flertal restauranger finns i området.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  430 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  430 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ugnen 7

Byggår:

1986

Renoveringsår:

2011

Våningsplan:

2 av 4

Planlösning:

Ljus och fin kontorslokal med öppen planlösning. Lasthiss finns till varje våningsplan.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.

Närservice:

I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. För ytterligare serviceutbud finns det mesta att tillgå på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer:

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Industrivägen 17 Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lennart Öberg

Uthyrare

Lennart Öberg

lennart.oberg@humlegarden.se

070- VISA NR 070-678 01 89

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Industrivägen 1