Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 1, Hagalund

solna

Fastigheten är nyrenoverad och har ljusa, moderna och flexibla kontorslokaler i olika storlekar. Ett flertal restauranger finns i området.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 430 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Renoveringsår

2011

Våningsplan

2 av 4

Planlösning

Ljus och fin kontorslokal med öppen planlösning. Lasthiss finns till varje våningsplan.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 430

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.

Närservice

I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. För ytterligare serviceutbud finns det mesta att tillgå på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Industrivägen 17 Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.

Länkar

Sökhjälp