Varla
| Kungsbacka

Favorit Dela

Magasinsgatan 12

Mycket ljus och fräsch lokal nära Freeport. Stor fri parkering utanför lokalen med lättillgänglig acess.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Hyra:

  900 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 80 kr/m² och år, fastighetsskatt 50 kr/m² och år.

 • Storlek:

  328 - 691 m²

Lokalen består av 328 kvm lager i entréplan samt 363 kvm kontor på plan 2. Plan 1 och 2 sitter ihop genom kontorsentré med trappa. Hiss kan installeras. Lokalen har två stycken portar in för lätt godshantering.
 • Total yta

  691 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 328 691 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

900


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varla 14:8

Byggår:

1989

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lager/produktionsytan är helt öppen för en flexibel godshantering. I nuvarande skick finns de en toalett samt två stycken kontorsplatser med ett pausrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer runt hörnet.

Närservice:

I närheten ligger Freeport Designer Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Kungsmässan köpcenter med stort utbud av shopping ligger också nära.

Kommunikationer:

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger ca en minuts färd bort.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen kan hyras omgående.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Magasinsgatan 12

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör