Varla
| Kungsbacka

Favorit Dela

Magasinsgatan 12

Lättåtkomligt kontor på plan 2 med hiss och port i markplan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  366 m²

 • Hyra:
Lokalen har ett attraktivt läge mitt emot Freeport med närhet till leder och centrum. Fri parkering utanför lokalen. Hela kontoret har parkettgolv och hög standard.
 • Total yta

  366 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varla 14:8

Byggår:

1989

Våningsplan:

2

Planlösning:

Se bifogad planlösning.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer runt hörnet.

Närservice:

I närheten ligger Freeport Designer Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad, som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Kungsmässan köpcenter med stort utbud av shopping ligger också nära.

Kommunikationer:

Endast ca 10 min promenad till pendelstationen som har förbindelse varje kvart till Göteborgs central, Mölndal, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger ca en minuts färd bort.

Vägbeskrivning:

1. Kör in på E6 söder ut 2. Ta avfart 61 mot Kungsbacka/Varla 3. Fortsätt rakt fram 350 m 4. I rondellen tar du 2:a avfarten in på Arendalsleden 5. I rondellen tar du 1:a avfarten in på Transportgatan 6. Sväng vänster till Magasinsgatan Destinationen kommer att vara på höger sida Magasinsgatan 12 434 37 Kungsbacka


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Magasinsgatan 12

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör