Kungsholmen
| Stockholm

Favorit Dela

Alströmergatan 12

Välkommen till Kungsholmens vackraste fastighet ett stenkast från Fridhemsplan!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    755 - 1 679 m²

  • Hyra:
Här finns nu en högt belägen lokal på plan 5 samt 6 med en härlig utsikt över Kungsholmens takåsar. Med sina 1679 kvm i två plan är den både representativ och modern. Lokalen byggdes om och totalrenoverades 2012 när den tidigare hyresgästen flyttade, så hela lokalen är ljus och fräsch. Planlösningen består idag av en öppen planlösning varvat med kontors, konferens och telerum. På plan 5 möts du av en stor receptions/loungeyta. Här finns ett ljust fint kök med stor matsalsyta samt ett mindre pentry. På plan 6 finns ett pentry. På varje plan finns wc grupper med dusch samt Hwc. Mellan våningsplanen har du en internhiss som du även kan ta ner till källarplan där du finner varumottagning och cykelrum. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och det finns inga bärande väggar, det är en pelarkonstruktion som bär upp våningsplanen så planlösningen är upp till er. Se mer på fasttighetens hemsida: https://alstromergatan12.live.jll.com/ Välkommen att boka tid för visning!
  • Total yta

    1679 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 755 1 679

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skutan 10

Byggår:

1922

Renoveringsår:

2002

Våningsplan:

5

Planlösning:

Modern kontorslokal med flexibel och effektiv planlösning. Lokalytan kan delas och utformas efter dina behov och önskemål.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Skutan 10 ligger invid Västermalmsgallerian, en modern galleria med ett stort utbud av butiker och restauranger. På andra sidan S:t Eriksbron ligger Vasastan med sitt charmiga butiks- och caféliv. Promenadstråken vid Kungholmsstrand ligger bara ett stenkast från fastigheten och även Kronobergs parken samt Rålambshovsparken ligger inte allt för långt bort.

Närservice:

Med sitt läge precis intill Västermalmsgallerian i hjärtat av Kungsholmen finner du all tänkbar service i närområdet. Bara i gallerian finner du ett stort utbud av butiker, restauranger, fik, frisör, apotek, livsmedelshandel mm. Sats träning ligger bara ett par hundra meter bort.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Fridhemsplans tunnelbanestation, här går även bussar. Pendeltågstation finner du närmast på Odenplan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Philip Segenäs

Philip Segenäs

philip.segenas@eu.jll.com

073 VISA NR 073 543 30 10

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Alströmergatan 12

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör