Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Kyrkogatan 25, Centrum, GÖTEBORG - Kontor

Centrum | GÖTEBORG

Favorit Dela

Kyrkogatan 25

Centralt kontor mellan Brunnsparken och Kungsportsplatsen.

Beskrivning

Ljus kontorslokal längst upp i huset på Drottninggatan 25. Centralt belägen mellan Brunnsparken och Kungsportsplatsen. I huvudsak öppen planlösning med plats för upp till 12 arbetsplatser med fönster både ut mot Drottninggatan och in mot ljusgård. Mötesrum precis innanför dörren samt ett internt mötesrum längst in i kontorslandskapet. Fastigheten ligger mitt i Göteborgs city, mellan Brunnsparken och Kungsportsplatsen, två knutpunkter för buss- och spårvagnstrafik. Centralen ligger en kort promenad bort och runt hörnet har du gott om restauranger och butiker. I angränsande fastighet finns cykelgarage med servicestation. Här delar man trapphus med gymnasieskolan Aniaragymnasiet, som också har pausrum en trappa ner i ljusgården.
  • Total yta

    190 m2


Utförande

Byggår:

1850


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuse t i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City Fredstan på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Närservice:

Fastigheten finner du mitt i centrala Göteborg, inom Vallgraven. Intill ligger knutpunkterna Brunnsparken och Kungsportsplatsen, på fem minuters promenadavstånd sedan Centralstationen, vilket ger mycket goda kommunikationsmöjligheter åt alla väderstreck. Fastighetens placering på Kungsgatan erbjuder bästa handel och service. Gallerior som Arkaden, NK och Nordstan, finns också i närområdet.

Kommunikationer:

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik oc h SJ . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med   cyklar att hyra.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

CL

Christopher Lindgren

christopher.lindgren@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 35

072- VISA NR 072-244 13 25

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kyrkogatan 25

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör