Torggatan 13

Centrum , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lokal i etageläge som passar till showroom eller butik.

Fin lokal i charmiga området Västra Nordstaden. Lokalen är belägen bara några hundra meter från affärscentrumet-Nordstan. Lågfartsgata med gångtrafik utanför lokalen. Lämplig som butik, showroom, galleri, reklambyrå eller liknande. Bra skyltfönster och ingång från gatan. Lokalen har en främre del som kan fungera som försäljningsyta med flera skyltfönster och en bakre del med pentry, WC och städförråd. Takhöjden i den främre delen av lokalen är på ca 3,4 meter. Framtidens Bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Lokalen lämpar sig dessvärre inte för restaurang/café. Ingen övertagskostnad.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 23:9

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Västra Nordstan är en historisk oas som ligger inkilat bakom Gustav Adolfs torg, Nordstan och Operan. Här återfinns några av Göteborgs äldsta bevarade byggnader med Kronhuskvarteret i centrum. Området utgjorde från början Artilleriets tyggård och det stora magasinet, Kronhuset byggdes 1642-54 i holländsk stil och är numer en konsertlokal. Idag är Kronhuskvarteret ett levande hantverkscentrum i historiska lokaler. I de små bodarna erbjuds allt från café, galleri, butiker till lokalt konsthantverk från egna verkstäder.

Närservice:

Närhet till affärshuset Nordstan ger ett komplett serviceutbud i form av butiker, livsmedel, restauranger och banker med mera.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med allmänna kommunikationsmedel då både Brunnsparken och Centralstationen ligger inom behändigt gångavstånd.
Torggatan 13