Eriksberg | Göteborg

Favorit Dela

Maskingatan 5

Högst upp med balkong!

Beskrivning

I denna fastighet som populärt kallas Blå Hallen inryms förutom hotell även stora och effektiva kontorsytor. Lokal med många möjligheter som är belägen på plan sju av sju våningsplan. Planlösningen är i dagsläget till största delen rumsindelad och kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Öppnas lokalen upp går det att nå en mycket hög effektivitet. Möjligheter finns att hyra in sig i Hotellets konferensavdelning vilket gör att det går att få hög effektivitet i lokalen. I området finns flera bra restauranger och det är nära till kommunikationer. Välkommen att kontakta CBRE för mer information om denna lokal samt en överblick över vad det finns för utbud på marknaden inom Ert sökområde! Allt ligger inte ute på nätet. CBRE är en världsledande fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg och Stockholm. Med fler än 450 kontor över hela världen hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.
  • Total yta

    500 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sannegården 28:23

Våningsplan:

7


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Området Eriksberg är ett gammalt varvsområde som nu präglas av bostäder och kommersiella fastigheter. Var du än går så är det bara ett stenkast till vattnet.

Närservice:

I närområdet finns det ett antal olika restauranger.

Kommunikationer:

Med buss eller båt Busslinje 16 avgår bl a från Gbg centralstation och trafikerar sträckan Centrum - Eriksberg (hållplats Eriksbergstorget) med täta turer, resan tar ca 10-15 minuter. Cityfärjan Älvsnabben tar er bl a från Lilla Bommen, Järntorget eller Klippan till Eriksberg (hållplats Eriksbergs färjeläger). Båten lägger till vid kajen direkt utanför anläggningen. Se även www.vasttrafik.se.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Glenn Håkansson

Glenn Håkansson

glenn.hakansson@cbre.com

0731 VISA NR 0731-498 403

0731 VISA NR 0731-498 403

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Maskingatan 5