Centrum
| Hässleholm

Favorit Dela

Första Avenyn 14 A-D

Det här är ett av våra finaste kontor, mitt på Första Avenyen i centrala Hässleholm.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 800 m²

  • Hyra:
Lokalen är ljus och fräsch med en välkomnande receptionsdel och blandad planlösning. Den består till största del av enskilda kontorsrum, men här finns också öppna kontorslandskap och touch down-platser som passar utmärkt för spontana möten. I hjärtat av kontoret hittar du ett stort pentry och en underbar atriumgård som fungerar som både matsal och plats för umgänge. Mötesrum finns i flera storlekar, från det stora konferensrummet med vikvägg till mindre samtalsrum. Den som behöver en paus i arbetsdagen kan nyttja något av kontorets vilorum. I fastighetens garage finns gott om parkeringsplatser som går att hyra separat.
  • Total yta

    1800 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mården 7

Byggår:

1972


Omgivning

Omgivning/natur:

Det blir inte mer centralt än Första Avenyen 14. Från kontoret har du nära till det mesta, bland annat den fina Hembygdsparken, flera hotell, Gallerian och Hässleholm Centralstation.

Närservice:

Eftersom fastigheten är så centralt belägen finns gott om service i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Kommunikationer:

Du promenerar till Hässleholm Centralstation på fem minuter. Därifrån går tåget hela vägen ner till Köpenhamn och upp till Stockholm.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
21149 MALMÖ
kungsleden.se
Första Avenyn 14 A-D

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör