Skriv ut

Skapa PDF

Annedalsvägen 9, Väster

lund

Nu har vi en mindre kontorslokal för uthyrning i denna välkomnande kontorfastigheten på Annedalsvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 92 - 107 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret har rum i fil vilket gör att det blir ett trevligt "flöde" i lokalen, öppet och luftigt. Tack vare att lokalen ligger högst upp i huset så får man en härlig utsikt på köpet!

Planlösning

Utförande

Byggår

1982

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 92 107

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge.

Närservice

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och ett nytt snabbussstråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Annedalsvägen 9
Sökhjälp