Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 38, Centrum

malmö

Industriellt i etage.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 134 - 134 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en unik lokal med industriell känsla. Höga, stora fönster i kombination med generös takhöjd, målade betonggolv och ett läckert entresolplan ger ditt företag ett kontor att vara stolt över. På nedre plan finns pentry, toalett och utrymme för informella möten. På entresolplanet finns utrymme för ett antal arbetsplatser samt ett konferensrum med glasparti. Lokalen nås via gårdshuset. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Utförande

Byggår

1908

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 134 134

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Bilplatser finns att hyra på baksidan av fastigheten med infart från Stenhuggaregatan. Platserna disponeras av våra hyresgäster. För mer information om parkeringsplatser kontakta Vasakronan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus såsom P-huset Anna. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Drottninggatan 38
Sökhjälp