Stureplan 2

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

577 m²

Hyra

Tillträde

2023-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat premiumkontor med bevarad våningskänsla

Här flyttar ni in i en vacker sekelskifteslokal som vi nu renoverar med största omsorg. Huset återfår sin forna glans med restaurerad och återskapad fasad, bevarad våningskänsla men samtidigt ett modernt kontor med helt ny teknik. Här är gott om ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, fiskbensparkett, sobra färger och pardörrar. Planen har en varierande storlek på rum - mötesrum, rum för fokus, pauser, lunch och samarbeten samt en gemensam innergård. Dessutom tar ni er till lummiga Humlegården eller stråket längs Strandvägen för en promenad eller joggingrunda på lunchen eller efter jobbet. Med detta kontor som arbetsplats blir arbetsvardagen både praktisk, smidig och trivsam. Attraktiv och modern fastighet från slutet av 1800-talet mitt på Stureplan Fastigheten är ett före detta bostadshus från 1890-talet som idag består av kontors- och butikslokaler med all shopping och service du kan tänka dig. I bottenplanet ligger bland annat Sturehof och Hedengrens bokhandel och runt Stureplan finns flera gym, garage, bussar och tunnelbana. Bland annat. Kvarteren myllrar av restauranger, kaféer och är en naturlig mötesplats både vardag som helg. Vi längtar efter att få berätta mer och ge huset nytt liv - välkomna att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    577 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-04-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

14119

Byggår:

1897

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns tyvärr inga parkeringsplatser i anslutning till fastighetn. Istället kan hyresgäster kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen på Stureplan, så centralt det kan bli i Stockholm! Det gör att all tänkbar service finns i omkringliggande kvarter, allt från mataffär och kemtvätt, till exklusiva presentbutiker och träningsanläggningar. I området finns också gott om restauranger, både för snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Sturehof, Restaurang Riche och Friday´s. För den shoppingglade finner man ett stenkast bort även Sturegallerian, NK och Mood Gallerian med stort utbud av mode, kaféer och restauranger. Hotell Det finns ett par hotell av god kvalitet som finns i området. Här är ett par exempel. •Elite hotel Stockholm Plaza - Är ett 4-stjärningt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 29. •Nobishotel - Ett 4.5-stjärnigt hotel beläget på Norrmalmstorg 2-4 •Story hotell - Ett 4.5 stjärnigt hotel beläget på Riddargatan 6. Restauranger I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof och TGI Friday´s. Shopping När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger. Träning och hälsa Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.  Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59 Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara några minuter från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Stureplan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan