Centrum | GÖTEBORG

Favorit Dela

Gullbergs Strandgata 8

Med grym utsikt som älven och Göteborgs hamninlopp.

Beskrivning

Effektiv och ljus lokal om 719kvm med fantastisk utsikt. Direkt i entrén finner du en välkomnande reception med mötes- och loungeutrymmen. Lokalen är tydligt avdelad i intern- och extern-del. De interna delarna är i huvudsak i öppen planlösning med några få kontorsrum. De interna delarna har fin utsikt över älven och Göteborgs hamninlopp. Fastigheten ligger i ett expansivt område precis intill Göteborgs centralstation. I huset finns både låst cykelgarage samt parkeringsplatser i garage. Bara några minuters promenad bort ligger Nordstan, med Göteborgs största service- och butiksutbud.
  • Total yta

    719 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

13054

Byggår:

1984


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr. Inpassering till garaget sker via kortläsare. Under dagtid drar du endast kortet i läsaren och efter ordinarie kontorstid (vardagar 17.00-07.00 samt helger) slår du även in din fyrsiffriga kod. För utpassering ur garaget, drag i repet som hänger ner från taket till vänster strax innanför porten. Motorcyklar får ej parkeras runt fastigheten utan hänvisas till förhyrda parkeringsplatser. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageporten går igen efter in- och utpassering. Om olovlig parkering förekommer kontaktas Vasakronan. Städning av garage sker en gång per kvartal.

Närservice:

Butiker, restauranger och närservice finns på flera ställen i området, bland annat i Nordstans köpcenter som ligger på bara några minuters gångavstånd. I fastigheten ligger Holmens krog som är en mycket uppskattad lunchrestaurang av såväl hyresgäster i huset som av besökare i området.

Kommunikationer:

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på Västtrafik . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Vid Lilla Bommens torg finner du närmsta Styr&Ställ -station där cyklar finns att hyra.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christopher Lewerentz

Christopher Lewerentz

christopher.lewerentz@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 35

072- VISA NR 072-244 13 25

Fanny Hansson

Fanny Hansson

fanny.hansson@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 95

072- VISA NR 072-208 40 25

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gullbergs Strandgata 8

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör