Vasakronan kontorshotell, Kärleksgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 30 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Charm och fullservice i city!

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera vårt kontorshotell på Kärleksgatan. Här erbjuder vi representativa kontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi välkomnar dig och dina besökare, passar din telefon, hanterar dina meddelanden, servar dig vid konferenser och sorterar din post om du så vill. Du har kostnadsfri tillgång till våra konferensrum med tillhörande teknisk utrustning. Och fredagsgodis. Bara en sån sak! Välkommen att kontakta oss för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 30

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12127

Byggår:

1903

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna garage som förvaltas av Apcoa .

Närservice:

Runtom fastigheten finns allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära många kommunala kommunikationsmedel och det är dessutom promenadavstånd till många strategiska platser i Malmö. Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Vasakronan kontorshotell, Kärleksgatan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan