Nedre Kvarnbergsgatan 7

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

209 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Unik och charmig kontorslokal i centrala Göteborg.

Letar du efter ett centralt kontor i charmiga och unika kvarter? Nära Kronhusbodarna bakom Gustav Adolfs Torg ligger denna kontorslokal i halvkällarplan. Observera att det är trappor nedåt precis innanför entrédörren men det finns en trapphiss. De rymliga kontorsrummen har fina välvda fönster med utsikt mot den kullerstensbelagda gårdsgatan .Det finns pentry, dusch, WC och HWC samt yta som kan passa till showroom/lager/tystlåten tillverkning.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    209 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 27:15

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Västra Nordstan är en historisk oas som ligger inkilat bakom Gustav Adolfs torg, Nordstan och Operan. Här återfinns några av Göteborgs äldsta bevarade byggnader med Kronhuskvarteret i centrum. Området utgjorde från början Artilleriets tyggård och det stora magasinet, Kronhuset byggdes 1642-54 i holländsk stil och är numer en konsertlokal. Idag är Kronhuskvarteret ett levande hantverkscentrum i historiska lokaler. I de små bodarna erbjuds allt från café, galleri, butiker till lokalt konsthantverk från egna verkstäder.

Närservice:

Framtidens Bredband finns i alla våra lokaler. Du som är hyresgäst har tillgång till ett öppet bredbandsnät, vilket ger dig möjlighet till ett bredare utbud av tjänster inom tv, telefoni och internet. En av de stora fördelarna med Framtidens Bredband är att du själv kan välja mellan olika tjänsteleverantörer. Några av dem erbjuder både bredbandstelefoni och internet, medan vissa är specialiserade på en tjänst. Aktuell information om hur du beställer tjänster finner du på framtidensbredband.se. Närhet till affärshuset Nordstan ger ett komplett serviceutbud i form av butiker, livsmedel, restauranger och banker med mera.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med allmäna kommunikationsmedel.
Nedre Kvarnbergsgatan 7