Siktgatan 2
Skattegårdsvägen, Vällingby, Vällingby - Kontor
Siktgatan 2
Skattegårdsvägen, Vällingby, Vällingby - Kontor
Siktgatan 2
Skattegårdsvägen, Vällingby, Vällingby - Kontor
Siktgatan 2, Vinsta
Stadskarta

Vällingby | Vällingby

Favorit Dela

Siktgatan 2 Skattegårdsvägen

Rumsindelat kontor i vinsta på plan 4. Möjlighet att hyra enklare plocklager i angränsande lokal med lasthiss direkt in i lokalen.

Beskrivning

Rumsindelat kontor i vinsta på plan 4. Möjlighet att hyra enklare plocklager i angränsande lokal med lasthiss direkt in i lokalen. Fastigheten ligger endast ca 500 meter från T-bana Johannelund. Nytt modernt Gym finns i fastigheten.
  • Total yta

    260 m2


Utförande

Våningsplan:

4

Antal rum:

12


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Vägbeskrivning:

Via kommunala medel: Den gröna linjen T-bana Vällingby, resa från T-centralen tar ca 20 minuter. Från Johannelund T-banesstation promenad ca 500 m. Från Vällingby T-banestation ta buss 116 mot spånga station, Med bil från city Bergslagsvägen ut, vänster vid Skattegårdsvägen sedan första vänster. Resitd från Alvik ca 10 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Jenninger

Magnus Jenninger

magnus.jenninger@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-56251705

070- VISA NR 070-007 93 22

Marknadsförs av Fastpartner AB
fastpartner.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Siktgatan 2 Skattegårdsvägen

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör