Skriv ut

Skapa PDF

Annedalsvägen 9, Väster

lund

Den perfekta lokalen för er som söker en kontorslokal med blandade lösningar, kontorsrum och öppna landskap. Ljusa fina lokaler med vackra parkettgolv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 670 m²
Karta

Information

Beskrivning

Till denna fastigheten är det lätt att ta sig med bil, buss och cykel. Det finns lunchrestauranger i området och handelsområdet Gunnesbo lite inte långt härifrån.

Planlösning

Utförande

Byggår

1982

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 670

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge.

Närservice

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och ett nytt snabbussstråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Annedalsvägen 9
Sökhjälp