Skriv ut

Skapa PDF

Pilotgatan 5, Bulltofta

malmö

Kontorslokal på bra läge i Bulltofta!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

En unik möjlighet att välja egna ytskikt på kontoret vid en ombyggnad. Kontoret ligger en trappa upp och passar såväl kontor med rumsindelning som öppet landskap. Grannar till kontoret är bland annat AP Måleri, Miljöservice och Installations proffsen.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten, som ligger i utkanten av Bulltofta industriområde, har nära till grönområden och endast 7 minuters bilresa till Malmö centrum.

Närservice

I stadsdelen Bulltofta låg tidigare Bulltofta flygplats. Numera finns XXXLutz möbelvaruhus här och i närheten ligger Bulltofta rekreationsområde med bangolfbana, tennisbanor, bollplaner och motionsspår. I närområdet finns en kinarestaurang.

Kommunikationer

Tåg och buss kör i närområdet täta turer in till Malmö centrum. Restiden är cirka 20 minuter. Malmö ligger mitt i korsvägen mellan Skandinavien och resten av Europa vilket gör kommunikationerna extremt goda i regionen. Här strålar både järnvägar och Europavägar samman och tåg-, buss- och flygförbindelserna från bland annat Stockholm och Göteborg är täta. Direkttåg till Malmö finns från de flesta större orter i södra Sverige. Med SJ:s snabbtåg tar resan Stockholm-Malmö bara drygt fyra timmar. Direktbussar finns från bland annat Stockholm, Göteborg och Jönköping. Flygplatsen Malmö Airport ligger tre mil öster om Malmö och flygbussen tar en dryg halvtimme in till Malmös centrum. Ett stort antal dagliga avgångar med flera olika bolag finns.

Pilotgatan 5
Sökhjälp