Varla
| Kungsbacka

Favorit Dela

Magasinsgatan 12

Mycket ljusa och fräscha kontorslokaler på andra våningen. Attraktivt läge med tillgång till god service.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  950 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 80 kr/m² och år, vatten 11 kr/m² och år, fastighetsskatt 50 kr/m² och år.

 • Storlek:

  390 m²

Lokalen är modern och är rumsindelad, med 13 kontorsrum, varav 5 st. av dessa är lite större. Konferensrum, pentry, städutrymme samt förråd finns i lokalen. Dock finne det ingen hiss upp till våning 2. Parkeringsplatser finns intill fastigheten och ingår i hyran.
 • Total yta

  390 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 390 950

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

950


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varla 14:8

Byggår:

1989

Våningsplan:

2

Planlösning:

Se bifogad planlösning.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer runt hörnet.

Närservice:

I närheten ligger Freeport Designer Outlet och även Kungsmässan köpcenter som har ett stort utbud av butiker och flera restauranger att välja bland. Kungsbacka innerstad ligger ca 3 km bort och har gott om caféer och restauranger. Här finns även bank, systembolag och apotek.

Kommunikationer:

Endast ca 10 min promenad till pendelstationen som har förbindelse varje kvart till Göteborgs central, Mölndal, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger ca en minuts färd bort.

Vägbeskrivning:

1. Kör in på E6 söder ut 2. Ta avfart 61 mot Kungsbacka/Varla 3. Fortsätt rakt fram 350 m 4. I rondellen tar du 2:a avfarten in på Arendalsleden 5. I rondellen tar du 1:a avfarten in på Transportgatan 6. Sväng vänster till Magasinsgatan Destinationen kommer att vara på höger sida Magasinsgatan 12 434 37 Kungsbacka


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Magasinsgatan 12

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör