Skriv ut

Skapa PDF

Hästvägen 4 E, Jägersro

malmö

Kontor med hög standard på Jägersro!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 452 m²
Karta

Information

Beskrivning

Jätte fint och ljust kontor med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Härlig liten täppa utanför. Planlösningen är blandad och ger möjlighet till aktivitets baserade arbetsplatser. Med bil tar du dig snabbt ut på inre ringvägen och in till centrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Antal rum

13

Planlösning

Moderna kontorslokaler med en variation av allt från större till mindre kontorsrum och effektiva öppna planlösningar. Utrymme för förråd, data, godsmottagning och kopiering. 1-2 konferensrum. Besöksyta med möjlighet till reception. Möjlighet finns att nyttja delar av öppen kontorsyta som lättare lager. Trevlig trädgård på innergården.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 452

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett litet kontors-/industriområde invid Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa västerut ligger Malmö centrum.

Närservice

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Hyllie, Triangeln eller Malmö Central. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer runt Malmö. Buss passerar fastighetsadressen och tar dig in till centrumkärnan på cirka 20 minuter.

Hästvägen 4 E
Sökhjälp