Kirseberg | Malmö

Favorit Dela

Lundavägen 56

Ett ljust kontor för er att trivas i.

Beskrivning

Här hittar ni ett stort, ljust och nyrenoverat kontor till ett bra pris. Kontoret ligger i hjärtat av Kirseberg med närhet till Värnhemstorget. Med bil tar man sig snabbt ut till motorvägen och är inne i centrala Malmö på 10 minuter.
  • Total yta

    422 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 422 1 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skjutsstallslyckan 23

Våningsplan:

2

Planlösning:

Stora och ljusa rum lägger grunden för trivsel i lokalen. Konferensrum för ca 10 personer finns.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen ett par km norr om centrala Malmö. Omgivande bebyggelse består huvudsakligen av kontor, småindustrier, butiker samt bostäder.

Närservice:

Restauranger finns på gångavstånd och hotell finns på några minuters bilväg härifrån. Shoppingcentrat Entré ligger bara någon minuts bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer:

Om man är bilburen tar man sig snabbt ut på motorvägen och på fem minuter är man inne i centrala Malmö. Bussar stannar utanför på Lundavägen och det tar ca 15 minuter med bussen in till Malmö Centralstation. Bra skyltläge mot motorvägen.

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen i Kirseberg i norra Malmö.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Länkar

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Lundavägen 56

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör