Skriv ut

Skapa PDF

Kungsträdgårdsgatan 16, plan 3, City

stockholm

Lugnt läge mitt i vimlet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 566 - 566 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lugnt läge mitt i vimlet En halv trappa upp ligger denna ljusa lokal, optimal för ett mindre företag som vill skapa ett personligt och praktiskt kontor. Men sina stora vackra fönster och klassiska parkettgolv får du här en trivsam och representativ arbetsmiljö. Månadshyra: 24.000:- exkl moms.

Planlösning

Utförande

Byggår

1902

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 566 566

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan eller Smålandsgatan.

Närservice

Fastigheten är belägen vid Kungsträdgården med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast bort finns Norrmalmstorg och Berzelii park. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Max, Mc Donald´s, Friday´s och restaurang Riche. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan finner man Mood Gallerian som kantas av butiker, kaféer och restauranger. I sturegallerian ligger även den exklusiva spa- och träningsanläggningen Sturebadet.

Kommunikationer

Det är nära till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och till Norrmalmstorg där bussar och spårvagnar avgår. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer. För mer information, se sl.se

Kungsträdgårdsgatan 16, plan 3
Sökhjälp