Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 9, Knivsta

knivsta

Fantastiskt skyltläge mellan Arlanda och Uppsala längs E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 190 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevligt kontor högst upp i fastighetenn. Hela lokalen är genomgående med vita väggar och grått golv. Du har fönster i 3 väderstreck med utsikt över motorvägen åt ena hållet. Det är idag ett större konferansrum som ligger direkt till enrén. Det finns 2 toaletter i lokalen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

8

Planlösning

Kontor med både större och mindre arbetsrum. Möjligt att skapa öppna ytor.

Teknisk information

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 190

Omgivning

Omgivning/natur

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell samt en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Övrig information

Övrigt

Lasthissen mäter B2,2 x D3,45 x H2,3 meter och tar 1600 kg.

Rubanksgatan 9
Sökhjälp