Sveavägen 13

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 020 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Unik tvåplanslokal med interntrappa och härlig utsikt över hela Stockholms takåsar, kullar och citypuls

Missa inte chansen att ta plats på våning 10 och 11 med magnifik utsikt i omsorgsfullt renoverade Hötorgshus 2. Här kan ni skapa ert drömkontor för upp till 90 kollegor utan krångliga eller långa avtal. Lokalen är på 1 020 yteffektiva kvadratmeter och har fina ljusinsläpp genom de många panoramafönstren som också ger er den otroliga vyn över hela staden. En ny rejäl interntrappa kommer att göra att kommunikationen mellan de båda planen blir fulländad. Planlösningen är blandad och består av öppna kontorsytor, mötesrum och ett modernt pentry med plats för luncher eller kanske mingel med kollegor och kunder. Miljön i Sergelstan är levande och smidig med allt man kan önska precis utanför dörren, vilket ger ännu fler plus i kanten. Flexibla lokallösningar och avtalsformer - ni väljer Arkitekturen är unik, påkostad och modern med en tydlig karaktär. Ni väljer vilket kontorskoncept och inredningsval som passar er. Med Möblerat kontor flyttar ni in i ett kontor där ni bara slår er ner, startar igång era laptops och börjar jobba. Med Nyckelfärdigt finns basen och allt ni behöver på plats så då är det bara att ta med era egna möbler och flytta in. Läs mer om Möblerat kontor Läs mer om Nyckelfärdigt kontor Välkomnande och välkänd fastighet med smarta och hållbara lösningar – i vakna Sergelstan Nu har Sergelgatan fått nytt liv och fortsätter utvecklas till en av Stockholms intressantaste platser med mat, möten, upplevelser och shopping. Fastigheten är ikonisk och har genomgått en varsam totalrenovering, där vi nu kan erbjuda moderna kontor med fokus på hållbara, medvetna och ergonomiska lösningar. Dessutom miljöcertifierat enligt Leed Platinum. Den här lokalen är för er som vill passa på att ta plats när nya myllrande Sergelstan växer fram! Läs mer om projektet Hötorgshus 2 Intresserad av ett nytt spännande kontor? Välkommen att boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    1020 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

14138

Byggår:

1962

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hötorgsgaraget har infart från Sveavägen 17 och Slöjdgatan 12. Maxhöjd för infart är 2,80 meter. Till Vasakronans garage i källarvåningarna råder dock maxhöjd på 2,10 meter.  Parkeringsplatser finns att hyra i garaget. Garageytorna finner ni på plan -2 och -3 efter att ha passerat Aimo Parks anläggning. För att anmäla ert intresse för en parkeringsplats så gör ni det här . Om du har frågor kring fastighetens parkeringsplatser är du välkommen att kontakta biträdande Affärsansvarig eller Vasakronans kundservice.  Laddplatser Garaget under Skrapa 1 är utrustat med 60 laddplatser. Laddplatserna kan nyttjas av den som vill ladda sin elbil och som har ett aktivt parkeringstillstånd. Laddning betalas genom löpande tariff utefter förbrukning (för närvarande 3 kr/kWh) och kan ske via EpSpot-appen eller webbläsaren. Parkerar du tillfälligt är det smidigt att betala via Swish, men är du återkommande rekommenderar vi att använda dig av appen EpSpot för smidig hantering av din elförbrukning. Mer detaljerade instruktioner finns vid varje laddstolpe. För felanmälan, kontakta Vasakronans kundservice: 08-506 206 00 eller kundservice@vasakronan.se Öppettider Hötorgsgaraget:   Mån- Lör 06:00-23:00 Söndagar 08:00-23:00 Utfart dygnet runt.

Närservice:

Generellt Läget mitt i Stockholm city är det bästa tänkbara och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer och saluhall. Strax intill ligger Hötorgshallen som erbjuder en kulinarisk rundresa över hela världen. På själva Hötorget finns Stockholms mest välbesökta torghandel. Bara ett par steg bort ligger Kungshallens matpalats. Hotell Scandic Klara - Ett 4-stjärnigt hotell beläget på Slöjdgatan 7. Haymarket By Scandic - Ett 4-stjärnigt hotell beläget på Hötorget 13-15. Konferens- och Evenemangsanläggningar. I det tredje Hötorgshuset finns även en konferensanläggning som drivs av Helio(Hitech konferens). Restauranger På gatuplan mot Sveavägen 17 hittar ni de populära hamburgarna från Bastard burgers . I husets andra hörn, mot Sergelgatan, finner ni det nyöppnade Hötorgets kvarterskrog som serverar lunch, brunch och middag. En våning upp ligger Italienskan med en egen terrass och utsikt över Hötorget. Fler restauranger kommer att öppna successivt på Sergelgatan och Sveavägen.  I området finns två stora Foodcourt i närheten, Kungshallen samt Hötorgshallen. Utöver det ligger den populära sushirestaurangen Sushiyama i gallerian mellan det tredje och fjärde hötorgshusen. Här är det alltid full fart både på lunch och middag. Handel och shopping. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus strax utanför dörren. På samma gata som fastigheten, ett stenkast bort ligger gågatan Sergelgatan som erbjuder ett varierat utbud av handelsaffärer. En bit bort men relativt nära finns Gallerian och NK. En bit längre upp på Regeringsgatan ligger Mood Stockholm, en galleria fylld med mode, kaféer och restauranger. Vid Hamngatan/Regeringsgatan sätter nyetableringar en ny prägel på stråket med Under Armour, Helly Hansen och Mango i spetsen. Träning och Hälsa Fitness24seven - Beläget på Sveavägen 13-15 Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20 Hötorgets vårdcentral AB - Beläget på Kungsgatan 48 Cityakuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsgatan 48

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationsplatser i Stockholm city. Arlanda Express - 7 min Citybanan och T-centralen - 5 min Stockholms centralstation - 7 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmsta T-banestationär Hötorget, men det är även nära till T-Centralen. Bussförbindelser Bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan och Sveavägen vid Hötorget. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Sveavägen 13

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan