Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor
Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor
Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor
Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor
Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor
Fasadbild
Rådmansgatan 65, City, Stockholm - Kontor

City | Stockholm

Favorit Dela

Rådmansgatan 65

Modernt kontor, högt upp i fastigheten med en härlig utsikt och egen access ut till en fin gemensam terass.Bilderna är visionsbilder.

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att förhyra ett fantastiskt fint kontor med utsikt över takåsarna. I entrén Drottninggatan 89 finns en gemensam receptionen där du kan boka konferensrum, köpa sigg en Cappucino eller en enklare lunch liksom även beställa fm-tjänster i ett stort utbud. I den nedre delen av fastigheten finns cykelrum, omklädningsrum, garage och förråd. Lasthiss går från garage och källare rakt in i lokalen. Fastigheten som är byggd på 60-talet har härliga fönster med låg bröstning och ett serviceutbud utöver det vanliga.
  • Total yta

    285 m2


Utförande

Våningsplan:

10

Planlösning:

Här kan du skapa en otroligt fin produkt i en effektiv yta.


Omgivning

Närservice:

I fastigheten finns en gemensam reception och konferensanläggning. Här erbjuds även ett brett utbud av FM-tjänster. I huset finns garage, cykelrum, omklädningsrum och förråd. All tänkbar service finns längs Drottninggatan. Flertalet bra restauranger ligger runt huset.

Kommunikationer:

T-bana Hötorget, T-Centralen och Odenplan ligger inom några minuters gångavstånd. Dock är det närmast till tunnelbanestationen Rådmansgatan (gröna linjen).


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johanna Andersson

Uthyrare

Johanna Andersson

johanna.andersson@fabege.se

08-5 VISA NR 08-556 747 28

070- VISA NR 070-819 81 34

Marknadsförs av Fabege AB
fabege.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rådmansgatan 65

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör