Råsunda
| SOLNA

Favorit Dela

Södra Långgatan 25

Hyr toppmodernt kontor med tillhörande lager/verkstadsdel och egen lastport.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    433 m²

  • Hyra:
  • Total yta

    433 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

8976 [Flora 2]

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig! Hör av dig om du vill ha en digital visning. På Södra Långgatan i Solna finns nu chansen att hyra en kontorslokal i markplan. Lokalen totalrenoverades för cirka två år sedan och är toppfräsch. Den har stora skyltfönster, kontor för 16 arbetsplatser, två konferensrum och ett stort lager eller verkstad med infart för bil genom en lastport. Det finns även två parkeringsplatser att hyra i anslutning till kontoret.


Omgivning

Omgivning/natur:

Solna har under de senaste tio åren mottagit utmärkelsen ”Sveriges bästa företagsklimat” av Svenskt Näringsliv. Här, norr om Stockholm, finns över 9 500 verksamheter i olika branscher och av varierande storlek. Solna är en attraktiv kommun med cirka 74 000 invånare och Solna stad är känd som en framtidsstad i tillväxt. Solna är också känt för bland annat gamla Filmstaden, Koppartälten i Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Kommunikationer:

Här finns goda kommunikationer med närhet till tunnelbanans blå linje, pendeltåg och bussar.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SB

Sandra Borg

sandra.borg@skandiafastigheter.se

08-5 VISA NR 08-573 656 16

Marknadsförs av Skandia Fastigheter
Box 7063 Jakobsbergsgatan 22
10386 STOCKHOLM
skandiafastigheter.se
Södra Långgatan 25

Om Skandia Fastigheter

Kontoret är en plats där människor trivs, sliter, har kul, misslyckas och lyckas ihop. Inte minst är det rum där man befinner sig en stor del av sin vakna tid. Vi är övertygade om att kontorslokaler kan bidra till uppkomsten av innovativa idéer. När ni hyr kontor ska ni få mer än en hyresavi. Ni ska få en partner, som lyssnar, utvecklar och bidrar till ökad framgång och tillväxt. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 130 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 150 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare. Läs om hur vi behandlar personuppgifter för kommersiell uthyrning på www.skandiafastigheter.se/personuppgifter.

Fler annonser från denna annonsör