Emilstorp
| Malmö

Favorit Dela

Emilstorpsgatan 23

Inflyttningsklart kontor i Emilstorp.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  223 m²

 • Hyra:
Inflyttningsklart kontor i Emilstorp.
 • Total yta

  223 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvävet 2

Byggår:

1965

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Ytan är fördelad på ett stort konferensrum längs kortsidan på fastigheten, 5 kontors rum med plats för 8-9 arbetsplatser, serverrum och toaletter. I dags läget finns inget pentry i lokalen. Det går att installera ett.


Omgivning

Omgivning/natur:

Emilstorp angränsar till området Norra Sorgenfri som genomgår en förändring till en modern stadsdel med bostäder, butiker, restauranger och skola. I området finns kontor, verkstäder och småskalig indrustri.

Kommunikationer:

Emilstorp ligger i anslutning till Amiralsgatan som är en av Malmös infartsleder och som ansluter till den inre ringvägen. Buss finns i området. Ett system för lätt spårtrafik utreds för närvarande.


Övrig information

Övrigt:

En glasbyggnad sammanbinder två huskroppar till en gemensam entré med trapphus och hiss.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annika Öberg

annika@galjaden.se

08-1 VISA NR 08-12051014

Marknadsförs av Galjaden Fastigheter AB
Linnégatan 18
11447 STOCKHOLM
galjaden.se
Emilstorpsgatan 23

Om Galjaden Fastigheter AB

Galjaden Fastigheter är ett svenskt växande fastighetsbolag som ständigt söker möjligheter till expansion och nya utmaningar. Galjaden, förvaltar och utvecklar egna fastigheter från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.Totalt hanteras ca 130 000 kvm uthyrningsbar yta. Beståndet består uteslutande av kommersiella fastigheter inom handel, kontor och lager/industri. Galjaden är flexibla fastighetsägare, som gärna utvecklar fastigheter tillsammans med våra hyresgäster, markägare eller kommuner. Vi hanterar hela kedjan som kan vara alltifrån att hitta mark, ändra detaljplaner till byggnation och leverera en inflyttningsklar lokal utformad i nära samarbete med den framtida hyresgästen. Bolaget har sitt säte i Stockholm men verkar lokalt via fastighetsskötare med bästa tänkbara lokal kännedom.

Fler annonser från denna annonsör