Emilstorpsgatan 23, Emilstorp, Malmö - Kontor
Emilstorpsgatan 23, Emilstorp, Malmö - Kontor
Emilstorpsgatan 23, Emilstorp, Malmö - Kontor
Emilstorpsgatan 23, Emilstorp, Malmö - Kontor
Emilstorpsgatan 23, Emilstorp, Malmö - Kontor

Emilstorp | Malmö

Favorit Dela

Emilstorpsgatan 23

Kontorslokal på översta våningen, nära inre ringvägen.

Beskrivning

Huset består av 3 våningar och på våning 3 har vi lediga lokaler på ca 220m². Här har ni stora möjligheter att påverka lokalens utformning.
  • Total yta

    220 m2


Utförande

Byggår:

1990

Våningsplan:

3 av 3

Planlösning:

Stor glasad entré med hiss och trappa till alla plan. Huset är byggt i tre plan. Rumsindelningen består av såväl mindre kontorsrum som större konferensrum. Stora möjligheter till layoutförändringar finns t ex om man som hyresgäst istället önskar mer öppna ytor, konferensrum/utbildningssalar m.m.


Omgivning

Omgivning/natur:

Emilstorp angränsar till området Norra Sorgenfri som genomgår en föränddring till en modern stadsdel med bostäder, butiker, restaurnger och skola. I området finns kontor, verkstäder och småskalig industri.

Kommunikationer:

Området ligger i anslutning till Amiralsgatan som är en av Malmös infartsleder och som ansluter till den inre ringvägen. Buss finns i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annika Öberg

annika@galjaden.se

08-1 VISA NR 08-12051014

Marknadsförs av Galjaden Fastigheter AB
galjaden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Emilstorpsgatan 23

Om Galjaden Fastigheter AB

Galjaden Fastigheter är ett svenskt växande fastighetsbolag som ständigt söker möjligheter till expansion och nya utmaningar. Galjaden, förvaltar och utvecklar egna fastigheter från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.Totalt hanteras ca 130 000 kvm uthyrningsbar yta. Beståndet består uteslutande av kommersiella fastigheter inom handel, kontor och lager/industri. Galjaden är flexibla fastighetsägare, som gärna utvecklar fastigheter tillsammans med våra hyresgäster, markägare eller kommuner. Vi hanterar hela kedjan som kan vara alltifrån att hitta mark, ändra detaljplaner till byggnation och leverera en inflyttningsklar lokal utformad i nära samarbete med den framtida hyresgästen. Bolaget har sitt säte i Stockholm men verkar lokalt via fastighetsskötare med bästa tänkbara lokal kännedom.

Fler annonser från denna annonsör