Skriv ut

Skapa PDF

Emilstorpsgatan 23, Emilstorp

malmö

430 kvm kontor i "eget hus" nära inre ringvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 430 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finns flera olika möjligheter till lokaler. Huset består av 3 våningar och på våning 2 och 3 har vi lediga lokaler på ca 215m² vardera. Ni bestämmer hur ni vill att er nya lokal ska se ut. Behöver ni båda våningsplanen eller räcker det kanske med det ena. Här har ni stora möjligheter att påverka lokalens utformning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3 av 3

Planlösning

Stor glasad entré med hiss och trappa till alla plan. Huset är byggt i tre plan på ca 215 kvm vardera. Rumsindelningen består av såväl mindre kontorsrum som större konferensrum. Stora möjligheter till layoutförändringar finns t ex om man som hyresgäst istället önskar mer öppna ytor, konferensrum/utbildningssalar m.m. Byggnadens exteriör och utomhusytor kommer att renoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Som en långsiktig hyresgäst har man därmed stora möjligheter att påverka både inomhus- och utomhusmiljö.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 430

Omgivning

Omgivning/natur

Emilstorp angränsar till området Norra Sorgenfri som genomgår en föränddring till en modern stadsdel med bostäder, butiker, restaurnger och skola. I området finns kontor, verkstäder och småskalig industri.

Kommunikationer

Området ligger i anslutning till Amiralsgatan som är en av Malmös infartsleder och som ansluter till den inre ringvägen. Buss finns i området.

Dokument

Sökhjälp