Lediga lokaler på h��gersten i Stockholm

0 annonser
0 annonser

Inga träffar hittades

Din sökning gav inga resultat. Ändra din sökning för att hitta det du letar efter, eller bevaka din gjorda sökning för att få meddelanden om framtida annonser som matchar.

Lediga lokaler i Stockholm

Det är i Sveriges vackra huvudstad som du hittar kulturen och den fina arkitekturen som sträcker sig långt utanför innerstadens gränser. Närheten till naturen balanseras med det urbana och historien som går århundraden tillbaka i tiden. När du hyr en lokal i Stockholm får du inte endast tillgång till kulturen, hela företaget blir en del av den. Här på Objektvision kan du söka bland flertalet lediga lokaler i Stockholm för att hitta just den som passar ditt företags behov bäst.

Historiska byggnader och moderna lokaler

Bland våra lediga lokaler i Stockholm hittar du allt från eleganta och vackra lokaler i historiska sekelskifteshus till moderna kontorslösningar i nyproduktion. Hyr en lokal i Stockholm i charmiga Gamla stan eller i flexibla Slussen, eller varför inte i närheten av Centralstationen för att underlätta resvägen för personal som pendlar utifrån Stockholm? Bortom knutpunkterna för kollektivtrafiken hittar du lediga lokaler i trevliga förorter för stora som små budgetar, som passar ditt företag oavsett storlek.

Vad kostar det att hyra lokal i Stockholm?

På Objektvision samarbetar vi med Svefa för att sammanställa de aktuella hyresnivåerna för Stockholm och 17 andra orter i Sverige. I Stockholm börjar nivån för att hyra lokal vid ett pris på cirka 1250 kronor för C-läge, 2500 kronor för B-läge, 3600 kronor för A-läge och 5500 kronor för AA-läge. När vi pratar om A-B- och C-lägen menar vi hur attraktivt området för lokalen är och det i grunden är avgörande för hyran. A-lägen räknas till de mest attraktiva och efterfrågade och har därför högre hyror, medan C-lägen oftast ligger lite utanför centrum där det oftast är viktigt med tillgång till parkering.

Cirkapris för lokaler i Stockholm:

  • Södermalm – Här finns chans till vacker utsikt och närhet till natur, samtidigt som du hittar ett stort serviceutbud av restauranger. En lokal i denna centrala del av Stockholm kan ha ett pris som sträcker sig från cirka 3000 kronor per kvadratmeter och år.
  • Östermalm – En kontorslokal på Stureplan är attraktiv inte bara för dess exklusivitet utan även för dess oändliga närservice. Här hittar du restauranger och barer för lunch, middag och AW, samt shopping när behovet finns! Men det betyder såklart att hyran kan ligga på minst 7000 kronor per kvadratmeter och år.
  • Bromma – Söker du dig bortom de centrala delarna av huvudstaden men ändå vill ha närhet till restauranger och butiker så finns det annonser för det med. Du hittar lediga lokaler en liten bit från Stockholms innerstad i bland annat Bromma och priserna här ligger på cirka 2000 kronor per kvadratmeter och år.
Här på Objektvision kan du hitta en lokal att hyra i Stockholm till ett pris som passar ditt företags budget.

Hitta lediga lokaler i Stockholm med Objektvision

Vi avser att vara den naturliga länken mellan annonsörer och lokalsökare och därmed förenkla sökandet av lediga lokaler i Stockholm. För att få en så bra bild som möjligt av den lediga lokalen i Stockholm kan du klicka på annonsen och ta del av beskrivningen som innefattar såväl planlösning och kommunikationer, som omgivning och natur. Du kan även läsa om närservice och kika på vad det är för trevliga lunchställen och matbutiker som finns i anslutning till kontoret. Dessutom kan du kontakta annonsören och göra en intresseanmälan direkt i annonsen.

Som Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler har vi ett stort utbud oavsett hur ditt kontorsbehov ser ut. Vi hjälper er gärna i sökandet efter en ledig lokal i Stockholm och erbjuder förutom automatiserade bevakningar även sökhjälp över telefon.

Varmt välkommen att kontakta oss!