Radiovägen 3A

Dalenum , Lidingö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Öppen industrilokal om ca 900 kvm som passar för många olika verksamheter. Varuhiss, 3,5 m i takhöjd, härligt område och nära allmänna kommunikationer

Stor öppen industrilokal om ca 900 kvm som passar för många olika verksamheter; kontor, service, showroom, studio, lager, industri, verkstad osv. Lokalen har en stor varuhiss, 3,5 meter i takhöjd, 13 kontorsrum, matsal och omklädningsrum för både dam & herr. I närområde finns ett flertal restauranger, livsmedelsbutiker, gym och några servicebutiker. Nära allmänna kommunikationer med båt, buss eller tåg och fina grönområden längs med havet.

Ytor

  • Total yta:

    900 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Våningsplan:

3

Antal rum:

15

Planlösning:

Stor öppen yta med flera kontorsrum i pelarbyggd fastighet som passar för många verksamheter; kontor, service, showroom, studio, lager, industri, verkstad osv. Hela lokalen har idag lättväggar som enkelt går att ta bort och ändra planlösningen efter hyresgästens behov. Det finns omklädningsrum för både dam & herr med dubbla duschar och toaletter i varje avdelning. Lokalen har en mycket hög golvbärighet, ca 3,5 meter i takhöjd och en nyligen renoverad varuhiss om 2,5 x 3,0 m och 3 ton kapacitet. Inlastning från t.ex. långtradare till varuhiss sker via markintag.

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Ventilation:

Mycket bra ventilation

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Från lokalen är det havsutsikt och efter en ca 200 meter är du vid den fina kajen med flera nyöppnade restauranger, caféer, glasstånd osv. Går man en bit bort finns Kappsta Naturreservat för en trevlig promenad och kanske ett bad.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns att hyra

Närservice:

Under flera år har Lidingö Stad utvecklat Dalénum till ett modernt och trivsamt område för både boende och kommersiella verksamheter. Så i området finns ett flertal nyöppnade restauranger, caféer, ICA Kvantum, Willys stormarknad, SATS, Nordic Wellness och några småbutiker som blomsterhandel, skrädderi, kemtvätt, skomakeri osv.

Kommunikationer

Det tar ca 25 min att ta sig till T-centralen från Lidingöbanans station AGA och 11 min till tunnelbanans röda linje i Ropsten. Finns även möjlighet att ta en härlig båttur från Larsbergs brygga, härifrån tar du dig snabbt till Nybrokajen och Ropstens brygga varje timme eller med buss till Näset och Högsätra varje halvtimme. I framtiden kommer Spårväg City att anknyta Lidingöbanan och Dalénum med Nybroplan och Kungsholmen.
Radiovägen 3A