Söder Mälarstrand 65

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 513 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Perfekt utformat lokal om 513 kvm i populära Münchenbryggeriet. Ljus med fina materialval och en fantastik utsikt mot Riddarfjärden och innerstan.

Lokalen är ljus med vita väggar och ljust golv på våning 5 med fantastik utsikt mot Riddarfjärden, Stadshuset mm. Stor välkomnande entré med tydlig skyltning i hela fastigheten, 4 st hissar varav en stor lasthiss och ventilationen & kyla av högsta klass. Halva lokalen har idag en öppen planlösning och andra halvan består av 3 konferensrum med plats för 4, 8 och 20 personer. 3 st toaletter varav en är handikappanpassad, ett duschrum, städrum och förråd. Larm med kameraövervakning är installerat och befintliga möbler kan eventuellt ingå vid ett övertagande.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150 513

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Möjlighet att hyra kontor från 150 kvm till hela ytan om 513 kvm.

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ludvigsberg 3:3

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Münchenbryggeriet ligger vackert beläggen vid Mälaren med fin utsikt och centralt läge. Längs med Söder Mälarstrand finns flera fina promenadstråk till Långholmen, Reimersholme, Högalidsparken osv.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns att hyra och besöksparkering finns på innergården eller sjösidan.

Närservice:

I Münchenbryggeriet anordnas vanligtvis flertalet konferenser och event varje vecka, men till följd av pandemin är eventverksamheten hårt drabbad. Nya initiativ startades under sommaren 2020, bland annat Beer Garden, en uppskattad uteservering på bryggeriets innergård. Beer garden blev snabbt en omtyckt oas för Stockholmarna och under vinterhalvåret hittar ni konceptet inomhus, i den 1000 kvadratmeter stora Mässhallen. Behöver ni mat och dryck till vecko-, lunchmötet eller en festlokal till företagsfesten finns restaurang Mynchen med en trevlig atmosfär och att servera bra mat lagad från grunden oavsett om du äter dagens lunch eller några av festvåningsbufféerna eller 3-rättersmiddagarna. Med en kort promenad från Münchenbryggeriet är Hornsgatan och Mariatorget med flertalet butiker, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Precis utanför fastighetens går röd busslinje 405 och med en kort promenad når man flera andra busslinjer från Hornsgatan och Mariatorget t-bana som tar 4 min till T-Centralen. Lika smidigt är det att ta sig till fastigheten med bil, cykel eller båt via Slussen.
Söder Mälarstrand 65