Kostnadsfri lista med alla dina objekt

Som annonsör har du kostnadsfritt tillgång till en lista med alla dina objekt. Listan kan du använda t.ex. på din hemsida. Uppdatera dina objekt på Objektvision.se och ändringarna visas även på din hemsida. Genom att sköta allt på ett ställe sparar du både tid och arbete. Välj Objektlista eller Annonsexport beroende på vilka behov du har.

Produktblad (Pdf)

Objektlista

Behöver du en enkel lista med dina objekt ska du välja Objektlista. På Objektlistan går det inte att förändra utseende eller funktioner, det enda du behöver göra är att lägga in en så kallad iframe på din webbplats. Listan är helt responsiv vilket innebär att den anpassar sig efter vilken enhet besökaren använder sig av. Se nedan exempel

Annonsexport

Med Annonsexport kan du bygga en lista med mer avancerade funktioner. Exporten sker med XML som din webbyrå kan hjälpa dig att anpassa och integrera på din hemsida. Då har du full frihet att anpassa listan vad gäller utformning.

Logga in och beställ

För att få tillgång till Objektlista eller Annonsexport loggar du in. Under Tjänster finns Beställ/avbeställ och här hittar du Objektlista/Annonsexport. Här hämtar du adresserna till din lista eller annonsexportflöde.

Sökhjälp