Så här fungerar Annonsering Online

För att du som annonsör så snabbt som möjligt ska kunna hitta en hyresgäst till din lokal, köpare till din fastighet eller företaget som du vill sälja, ska det vara enkelt att annonsera. Det finns två sätt att få över sina objekt till marknadsplatsen. Du kan antingen lägga upp dina annonser med hjälp av vår online-tjänst eller med hjälp av ett mäklarsystem, idag Vitec, CapiFast, FasAd och Mspecs.
Smidig hantering gör att du hela tiden kan jobba aktivt med dina annonser, uppdatera, komplettera och enkelt ta bort dem när du har hittat din kund.

Annonsering online

I vår online-tjänst registrera du lediga lokaler, fastigheter, mark/tomt eller företag till salu. Att få ut annonsen på internet ska vara enkelt. Därför är också registreringen gjord för att vara så smidig som möjligt. Du når Annonsering Online genom att loggan in på Objektvision.se med ditt kundnummer och lösenord.
Så här fungerar annonsering online på Objektvision.se
Registreringen är enkel att jobba med och du kan lägga till en mängd information om ditt objekt. Du kan lägga till bilder, filmer och pdf:er som gör din annons så intressant och informativ som möjligt.

Annonsörsfunktioner

Alla annonsörer har sin egen sida på objektvision.se. Här skapar, ändrar och tar du bort dina annonser. Du hittar information om din annonsering och statistik över hur annonserna har visats.
Annonsörsfunktioner på Objektvision.se

Statistik

Med den överskådliga statistikfunktionen mäter du effekten av dina annonser. Du får information om hur ditt totala utbud har exponerats månadsvis och hur enskilda lokaler har exponerats dag för dag. Du kan se hur många gånger dina annonser har vistats i träfflistor m.m.

Orderöversikt

Med orderöversikten har du som annonserar koll på ditt engagemang på marknadsplatsen. Du ser alltid hur många annonser du har aktiva och precis vilka tjänster du betalar för.

Orderhistorik

Med orderhistoriken ser du tillbaka i tiden hur många annonser du har haft aktiverade och vilka objekt det är du har annonserat ut.

Sökhjälp