Cylindervägen 12

Nacka Strand , Nacka Strand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

166 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Tag plats uppe i Tornet med strålande utsikt över Stockholms inlopp!

På plan 14 i Tornet bjuder man sina kollegor och besökare på en vidsträckt utsikt över Stockholms inlopp. Lokalen är ljus, modern och i dagsläget helt rumsindelad. Planlösningen går att ändra men utsikten förblir spektakulär alla dagar. Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    166 m2

Ytbeskrivning

En fint rumsindelad lokal med sju separata rum och plats för ca 10 arbetsplatser. Planlösningen är flexibel, varför man tämligen enkelt kan åstadkomma ett öppet kontorslandskap eller varierande rumsstorlekar.

Bekvämligheter

Cykelrum
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 13:78

Byggår:

1991

Våningsplan:

14 av 15

Antal rum:

7

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strand Möten & event med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Skyltläge:

Skyltplatser kan ordnas på fasad efter separat ö.k.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.
Cylindervägen 12