Backa strandgata 16

Backa Strand , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

147 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Kombilokal med 108m2 lager och 39m2 kontor

Kombilokal totalt 147m2 fördelat på 108m2 lager (6X18m, takhöjd ca 5m) + en kontorsyta på 39m2. Ingång från både kontor och lager och dörr mellan lager och kontor.  Port 3,7X4,0m, pentry och WC/Dusch.

Lagret är ljust och kontoret är fräscht och fint.

Övrig information

Övrigt:

Ytterbygg avböjer intresseanmälan från bilrelaterade verksamheter såsom bilverkstad, transportbolag, taxi, tvätthall etc. (Detta för att framkomlighet och parkeringssituationen i området skall fortsätta vara god).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 108
Kontor 39

Ytbeskrivning

108m2 lager (6X18m, takhöjd ca 5m) + en kontorsyta på 39m2. Ingång från både kontor och lager och dörr mellan lager och kontor. Port 3,7X4,0m , pentry och WC/Dusch.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastport
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:6

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

1

Planlösning:

108m2 lager (6X18m, takhöjd ca 5m) + en kontorsyta på 39m2. Ingång från både kontor och lager och dörr mellan lager och kontor. Port 3,7X4,0m , pentry och WC/Dusch.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Markport

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, hem o fritidsbutiker etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också sätta upp skylt på byggnaden där lokalen finns. Då det är många olika företag och ett flertal restauranger i området är det många som passerar.

Vägbeskrivning:

Tag avfart 78, Backadalsmotet, tag 2:a avfarten i rondellen (rakt genom rondellen). Du är nu på Backa Strandgata.

Kommunikationer

Backa Strandgata är lättillgängligt med bil, lastbil och kommunala kommunikationer. Busshållplats vid importgatan och vid motorvägsmotet vid Stig Center.
Backa strandgata 16

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg är ett familjeägt bygg – och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. I våra lokaler verkar gym, arborister, cykelfabrikanter och många andra företag från 187 branscher. Vi tar hand om fastigheterna så att våra kunder kan fokusera på sin kärnaffär. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 50 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 170 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service, infrastruktur och möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB