Automobilgatan 16

Nacka Strand , Nacka Strand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

268 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kulturhistorisk byggnad mitt på torget - här har du kontor högst upp och med egen balkong!

Med fönster i alla väderstreck fastnar man genast för den fantastiska utsikten från fjärde våningen. Byggnaden är anrik men interiören modern och de 268kvm går att disponera väldigt flexibelt. Vi tittar naturligtvis på en förändrad planlösning för den som så önskar. 

Dagens interiör bjuder på rum för lugn och fokuserat arbete. Skjutväggen kan öppnas för att skapa rymd och släppa fram det naturliga dagsljuset, eller stängas för att avgränsa ett mötesrum. När det är dags för paus kan man slå sig ner i de fina, gemensamma ytorna, eller varför inte ta med sig lunchen ut balkongen. Möjligheterna är många med en lokal som denna; vill du veta mer är du välkommen att höra av dig för ett möte!

Ytor

  • Total yta:

    268 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Mötesrum
Omklädningsrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 369:36

Byggår:

1929

Våningsplan:

4 av 4

Planlösning:

Egen balkong med utsikt över torget och vattnet. Lokalen i övrigt är till stor del rumsindelad men går att öppna upp för den som så önskar.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand mitt under omvandling till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. För den som vill njuta av omgivningarna och det vattennära läget kan man via strandpromenaden ta sig hela vägen in till Henriksdal och Södermalm.

Företag i närheten:

Nacka Strand Möten & Event, CGI, Engelska skolan, Dustin, Eberspächer, Alteco, HL Display, Rebtel Network, Nacka Polisen mm

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Närservice:

Förutom restauranger, gym (SATS & Boost), blombutik, kiosk, tandläkare, vårdcentral, kemtvätt och annan närservice finns här faciliteter utöver det vanliga med Nacka StrandsMäsan, Tornvillan, Hotel J och Njuta SPA.

Kommunikationer

Från city tar man båten via SL:s linje 30 från Nybroplan. Direktbussen från Stockholms Central tar annars ca 17 minuter. Övriga bussar till Nacka Strand har hög turtäthet och flera olika alternativ finns. Ett urval Busslinjer som trafikerar området är 443 & 443C från Slussen, ca 10 minuters resväg. Buss 840 mellan Handen och Nacka , via Tyresö och Älta. Buss 71 mellan Norrmalmstorg och Nacka Strand, via Hammarby sjöstad. SL:s båtbuss trafikerar även mellan Nacka Strand - Ropsten.
Automobilgatan 16