Augustendalsvägen 20

Nacka strand , Nacka strand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

411 m²

Hyra

Tillträde

3-5 mån efter signerat avtal

Beskrivning

  • Kontor

Sjöutsikt och panoramafönster finns redan på plats. Resten bygger vi klart enligt era önskemål.

Sjöutsikt och panoramafönster finns redan på plats. Resten bygger vi klart enligt era önskemål.

I huset finns både ett stort, underjordiskt garage, cykelparkering och fina omklädningsrum för dem som cykelpendlar eller tränar.

Torghuset; ja som namnet avslöjar befinner man sig här i centrum, mitt på JW Svenssons Torg i Nacka Strand. Bussarna stannar strax intill, restauranger och service finns på armlängds avstånd och utsikten över Saltsjön gör sinnet mjukt och själen glad. 

Ytor

  • Total yta:

    411 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (varm)
Konferens
Omklädningsrum
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

3-5 mån efter signerat avtal

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nacka Sicklaön 13:77

Byggår:

1993

Renoveringsår:

2021

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand mitt under omvandling till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. För den som vill njuta av omgivningarna och det vattennära läget kan man via strandpromenaden ta sig hela vägen in till Henriksdal och Södermalm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Skyltläge:

Fint skyltläge, centralt i Nacka Strand

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.
Augustendalsvägen 20