Cylindervägen 12

Nacka Strand , Nacka Strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till en trivsam lokal med ett centralt läge i kärnan av Nacka Strand.

Välkommen till denna trivsamma lokal med ett centralt läge i kärnan av Nacka Strand. Lokalen har en totalyta på 82 kvm fördelat på kök, konferansrum, lounge och öppet kontorslandskap. Lokalen ligger på 12e plan och har en fantastisk utsikt över Nacka Strand.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Ytbeskrivning

På plan 12 av 17 hittar ni dessa ljusa kontorslokaler med utsikt över Nacka Strrand.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
WC

Utförande

Byggår:

1991

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strand Möten & event med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.
Cylindervägen 12