Godsgatan 14

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

465 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lagerlokal i markplan med port, 620 cm takhöjd, storlek 335 kvm lager och 130 kvm kontor, renoverat 2017, stadsnät, gott om parkering.

Välkommen till en modern och funktionell lagerlokal, strategiskt belägen på Filborna Industriområde! Själva lagret sträcker sig till 335kvm och kompletteras av en generös takhöjd på 620cm. Här finns möjlighet att både lagra på höjden och få plats med stora föremål. Dessutom innefattar fastigheten 130kvm kontor, renoverade 2017, som erbjuder en modern och trivsam miljö. Tillgång till stadsnät för snabbast möjliga internetuppkoppling låter din verksamhet vara uppkopplad och operativ. En komplett lösning för ett modernt företag!

Ytor

  • Total yta:

    465 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Filbornas industriområde ligger direkt ansluten till Österleden (rv111), vilket förbinder hela västra Helsingborg. Dessutom är det bara en kort resa till motorvägarna E4/E6/E20. Se mer på Google Street View via den tillhandahållna länken.

Kommunikationer

Kommunikationer är utmärkta med hållplats för stadsbuss 26 bara 100 meter från lokalen. Med enkel anslutning till Österleden och därmed motorvägar, är det snabbt och lätt att ta sig till och från platsen.
Godsgatan 14