Godsgatan 14

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

465 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lagerlokal i markplan med port, 620 cm takhöjd, storlek 335 kvm lager och 130 kvm kontor, renoverat 2017, stadsnät, gott om parkering.

Denna lagerlokal ligger i markplan och har en port som gör det lätt att lasta och lossa varor. Takhöjden är 620 cm, vilket ger gott om utrymme för lager och förflyttning av större föremål. Lokalen har även gott om parkering, så det finns inget behov av att oroa sig för att hitta en plats för lastbilen eller annan fordon. Storleken på lagerdelen är 335 kvm, medan kontorsdelen är 130 kvm. Kontoret har renoverats 2017 och erbjuder en modern och trivsam arbetsmiljö. Dessutom finns stadsnät i lokalen, så det är lätt att koppla upp sig mot internet och andra nätverk. Sammanfattningsvis är detta en stor och modern lagerlokal med gott om utrymme och bekvämligheter för att driva en verksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Höjd till balk 6.20m. Porthöjd 4m.

Ytor

  • Total yta:

    465 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Enl. Ritning.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Filbornas industriområde har direkt anslutning till Österleden (rv111) som sammankopplar hela västra Helsingborg. Även mycket nära anslutning till motorväg (E4/E6/E20). För specifik information se länk till Google Street View.

Kommunikationer

Stadsbuss 26 har hållplats ungefär 100m från lokalen. Bra anslutning till Österleden och därmed också motorvägar.
Godsgatan 14