Karlskronagatan 7

Centrum , Ronneby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

565 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevliga kontorslokaler på bra läge i Ronneby.

Trevlig lokal i direkt anslutning till större parkering för enkel vardagslogistik. Lokalen har sedan tidigare anpassats och har en modern/fräsch standard. Det går givetvis att anpassa lokal i samråd med fastighetsägaren utefter era önskemål. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    565 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Reception
Serverrum
WC

Ekonomi

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Karlskronagatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner