Kungsgatan 17

Centrum , Ronneby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

438 m²

Pris

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kanonläge mitt i centrum

På Kungsgatan 17 hittar Ni en fantastiska lokal om 483 kvm med bra skyltläge öppna ytor närhet till Ronnebys diverse utbud i citykärnan. 

Sedan länge, har lokalen nyttjas som lokalt bankkontor och behöver nu en ny hyresgäst, ta chansen att etablera er i en av Ronnebys mer anrika kvarter. Det finns god möjlighet till hyresgästanpassning och eventeullt möjlighet till att dela upp lokalen i samråd med fastighetsäagaren.

För visning eller mer information kontakta Croisette 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    438 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överskommelse

Prisinformation:

Kontakta Croisette

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Kungsgatan 17

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner