Kungsgatan 8C

Centrum , Ronneby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Central lokal i hjärtat av Ronneby

Lokalen ligger längs med kungstan i Ronneby och kan med fördel nyttjas som atelje, butik, eller kontor. Möjliigheten till hyresgästsanpassningar finns i samråd med fastighetsägaren. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Kungsgatan 8C

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner