Automobilgatan 16

Nacka Strand , Nacka Strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

268 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Central kontorslokal på 268kvm med vackert ljusinsläpp

Mitt i centrala Nacka Strand hitta du denna härliga lokal i industriell stil. Ett stenkast från mässan, med närhet till både restauranger och kommunikation för enkel transport. De 268kvm lämnar inga begränsningar, och gör lokalen perfekt för växande företag och föreningar.

Med fönster i alla väderstreck fastnar man genast för den fantastiska utsikten från fjärde våningen. Skjutväggen kan öppnas för att skapa rymd och släppa fram det naturliga dagsljuset, eller stängas för att avgränsa ett mötesrum. De textila golven i kontors- och mötes skapar en skön och avslappnad arbetsmiljö, och hjälper till att reglera ljud. När det är dags för paus kan man fika i det fräscha köket, eller varför inte ta med sig matlådan ut till den härliga uteplatsen. Möjligheterna är många med en lokal som denna; vill du veta mer är du välkommen att höra av dig för ett möte!

Ytor

  • Total yta:

    268 m2

Bekvämligheter

Balkong
Mötesrum
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns ett stort service utbud med frisör, kemtvätt, biltvätt, restauranger, hotell, caféer, Sats Gym, spa, konferens-/mässmöjligheter. Nära till hav och motionsspår.

Företag i närheten:

Nacka Strand Möten & Event, CGI, Engelska skolan, Dustin, Eberspächer, Alteco, HL Display, Rebtel Network, Nacka Polisen mm

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage

Närservice:

Brett utbud med restauranger, caféer, kiosk, konferens, hotell, Sats gym, bageri, florist, spa mm

Kommunikationer

Busstrafiken till Nacka Strand har hög turtäthet med goda och bekväma förbindelser. Ett urval Busslinjer som trafikerar området är 443C – Direktbuss från Stockholms Central ca 17 minuter 443 från Slussen ca 10 minuter 840 Handen – Nacka , via Tyresö och Älta 71 Norrmalmstorg – Nacka Strand. Båttrafik mellan Nybroplan-Nackastrand-Lidingö via SL.
Automobilgatan 16